- verwarm de oven voor op 180°C."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- klop de boter en de suiker met behulp van een mixer. Voeg de gezeefde bloem en cacao toe. Klop tot een glad mengsel."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- voeg de eieren één voor één toe, klop grondig na ieder ei."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- verdeel het beslag over de cupcake vormpjes, zorg dat ze voor 2/3 gevuld zijn."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Bak 15 min op 180°C."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Laat gedurende 5 à 10 min afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"8. TOPPING:"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- klop de roomkaas samen met de chocolade hazelnootpasta tot een glad mengsel (voeg hazelnootpasta toe naargelang eigen smaak) klop tot een glad mengsel."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Laat de cupcakes volledig afkoelen alvorens te decoreren. Verspreid de topping gelijkmatig over de cupcakes"},{"@type":"HowToStep","text":"11. ( TIP : werk eventueel af met chocoladekrullen,..)"}],"recipeYield":"6 "}