chocolade (nutella) cupcakes

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Recept voor 15 à 18 cupcakes :
  • 2
    - verwarm de oven voor op 180°C.
  • 3
    - klop de boter en de suiker met behulp van een mixer. Voeg de gezeefde bloem en cacao toe. Klop tot een glad mengsel.
  • 4
    - voeg de eieren één voor één toe, klop grondig na ieder ei.
  • 5
    - verdeel het beslag over de cupcake vormpjes, zorg dat ze voor 2/3 gevuld zijn.
  • 6
    - Bak 15 min op 180°C.
  • 7
    - Laat gedurende 5 à 10 min afkoelen.
  • 8 TOPPING:
  • 9
    - klop de roomkaas samen met de chocolade hazelnootpasta tot een glad mengsel (voeg hazelnootpasta toe naargelang eigen smaak) klop tot een glad mengsel.1
  • 0
    - Laat de cupcakes volledig afkoelen alvorens te decoreren. Verspreid de topping gelijkmatig over de cupcakes1
  • 1 ( TIP : werk eventueel af met chocoladekrullen,..)

chocolade (nutella) cupcakes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Limoen-cheesecupcakes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept