Chocoladefondue

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het fruit schoon. Snijd het fruit en de cake in stukjes. Doe alles in verschillende kommetjes of bakjes en zet ze op tafel. Zet er ook een glas of beker met prikkers bij.
  • 2 Breek de chocolade in stukken. Verwarm de Solo Define in een pannetje en laat de chocolade er al roerend in smelten.
  • 3 Schenk de chocolade in de schaal en plaats deze op tafel.

Chocoladefondue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept