Biscuit met chocolade topping

8
65 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scheid de eieren. klop de eigelen met de suiker tot een luchtig wit beslag.
  • 2 klop de eiwitten stijf.
  • 3 Zeef 1/3 van de bloem bij de eigelen en spatel er rustig 1/3 van de eiwitten bij. herhaal dit nog 2 keer.
  • 4 bak de biscuit 20-30 minuten (hangt wat af van je oven) in een oven van 180°C.
  • 5 warm de 200ml room in een pannetje op en smelt er de chocolade, de boter bij en meng goed. laat afkoelen terwijl de cake nog bakt.
  • 6 Klop de 100ml room op samen met de poedersuiker en cacaopoeder.
  • 7 Haal de taart uit de oven en snijd in de lengte door.sprenkel er wat druppels water op en bedek met een laag slagroom, sluit terug af met de andere helft.
  • 8 giet het chocolade mengsel op de cake en smeer gelijkmatig uit.
  • 9 smakelijk

Biscuit met chocolade topping is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met oranje topping
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept