CHOCOLADEMOUSSE

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de chocolade in een warmwaterbad. verwarm de melk, maar laat deze niet koken. Los de geweekte gelatine op in de warme melk. Giet beetje bij beetje de warme melk op de chocolade en roer de massa met een spatel om tot een gladde massa ontstaat. Klop de room op tot de dikte van mayonaise. Laat de chocolademassa afkoelen tot kamertemperatuur en meng er voorzichtig de slagroom onder. Laat opstijven in vormen of glaasjes. Serveer met een paar gesneden aardbeien.

CHOCOLADEMOUSSE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept