Chocoladecake

6
135 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de oven op 160°.
  • 2 Doe de solo en de suiker in een kom en mix het geheel. Doe er daarna de eieren bij en mix nogmaals.
  • 3 Smelt de pure chocolade, doe het bij de suiker en de solo.
  • 4 Zeef de bloem en doe het samen met het zout bij de rest. Roer alles goed door elkaar.
  • 5 Beboter je cakevorm en doe het beslag erin. Verdeel het beslag in de bakvorm.
  • 6 Zet de cake 60 min in een voorverwarmde oven.
  • 7 Laat de cake even afkoelen.
  • 8 Smelt de witte chocolade en doe er eventueel bloemsuiker bij voor een mooiere glans. Giet de chocolade over de cake. Laat de chocolade even hard worden.
  • 9 Werk de cake af met streepjes siroop. 1
  • 0 Smakelijk !

Chocoladecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept