chocoladecake

10
110 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200°
  • 2 Boter + eieren + suiker samen mixen gedurende 5 min.
  • 3 chocolade smelten au bain marie (zonder water)
  • 4 chocolade toevoegen aan het mengsel van de boter/eieren en suiker
  • 5 Bloem toevoegen en 5 min. mixen. Het deeg in een cakevorm gieten.
  • 6 Bakken op 160° gedurende 45 min. .

chocoladecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept