- Smelt de boter op een zacht vuur in een steelpannetje en laat even afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- kluts de eieren en de eierdooiers samen tot 1 geheel"},{"@type":"HowToStep","text":"4. Verwarm de oven voor op 180°C"},{"@type":"HowToStep","text":"5. Meng de Cacaopoeder samen met de suiker"},{"@type":"HowToStep","text":"6. Voeg de afgekoelde gesmolten boter toe. Meng daarna de geklutste eieren eronder."},{"@type":"HowToStep","text":"7. bekleed een bakplaat met bakpapier. Zet de vormpjes op uw bakplaat en giet het mengsel erin."},{"@type":"HowToStep","text":"8. bak de koekjes +- 15min in de voorverwarmde oven."},{"@type":"HowToStep","text":"9. Haal uit de oven en laat enkele minuten afkoelen op de bakplaat. Leg de koekjes daarna met een spatel op een taartrooster en laat verder volledig afkoelen."}]}