Aardappel met knoflookcrème

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in partjes en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, bestrooi met het zout en schep om. Leg de knoflook ertussen. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. iets boven het midden van de oven goudbruin. Schep halverwege om.
  • 2 Neem 3 tenen knoflook van de bakplaat en duw de zacht geworden teentjes uit het vel in een kom. Voeg de crème fraîche, bieslook en het basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de geroosterde aardappelen met de knoflook-kruidencrème.

Aardappel met knoflookcrème is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Bouillabaisse Van Gepocheerde Tong Met Knoflookcreme
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse Van Gepocheerde Tong Met Knoflookcreme
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookcrème
25 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept