Zalmtartaar met Hollandse garnalen en tuinkers

4
15 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de verse en de gerookte zalmfilet in piepkleine blokjes. Meng met de sjalot en de crème fraîche. Breng de zalmtartaar op smaak met de dille, het citroensap en peper.
  • 2 Schep de zalmtartaar in 4 (wijn)glazen of op 4 bordjes; gebruik eventueel een kookring voor een mooie cirkel op de bordjes.
  • 3 Bestrooi de zalmtartaar met de garnalen en de tuinkers.

Zalmtartaar met Hollandse garnalen en tuinkers is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept

Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept