Limoncello blush

8
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de limoncello minimaal 4 uur in de vriezer.
  • 2 Schil met een zesteur de gele schil van de citroen in lange slierten. Doe de ijsblokjes in een theedoek en sla plat met de deegroller. Verdeel het ijs over de cocktailglazen.
  • 3 Schenk de limoncello, wodka, Sprite en het appel/cranberrysap in een grote kan en roer door. Verdeel over de glazen en garneer met het citroenrasp. Serveer direct.

Limoncello blush is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde zalm, risotto met limoncello en chips van pancetta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoncello dessert
150 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsthee met gember en limoncello
Snack
Bekijk recept