Carpaccio van tomaat met parmezaan en pijnboompitten

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de knoflook. Halveer de citroen. Rasp de gele schil van één helft. Meng met de olie, azijn, honing en mosterd. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten op middelhoog vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  • 2 Snijd ondertussen de tomaten in zo dun mogelijke plakjes en verdeel dakpansgewijs over een grote schaal. Schaaf de kaas in flinters. Besprenkel de tomaten met de dressing, verdeel de kaas en de pijnboompitten erover en garneer met blaadjes oregano.

Carpaccio van tomaat met parmezaan en pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept