Oreo-cheesecake

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de koekjes fijn in de keukenmachine. Smelt de boter in een steelpan. Meng de gesmolten boter door de koekkruimels en schep de helft van het mengsel op de bodem van de springvorm. Druk met de bolle kant van een lepel aan tot een egale laag.
  • 2 Doe de roomkaas en yoghurt in een kom en pureer met een staafmixer. Snijd de witte chocola fijn en schep voorzichtig door het mengsel. Verdeel het mengsel over de koekjesbodem. Verdeel de rest van de koekkruimels over het roomkaasmengsel en druk voorzichtig glad.
  • 3 Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Neem de cheesecake uit de koelkast en haal de taart uit de springvorm Schuif voorzichtig met een brede spatel de cheesecake op een bord. Leg op de bovenkant van de taart nog een bord en draai om.

Oreo-cheesecake is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept

Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept
Kokos-chocotaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarmerde chocoladecheesecake
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Cookie dough-cupcakes met Oreo-bodem en gezouten karamel
25 min Gebak
Bekijk recept