Cheesecake in a bowl

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de kandijkoeken in een afsluitbare plastic zak en verkruimel de koeken met de deegroller. Meng de koekkruimels met de gesmolten boter. Verdeel het koekmengsel over de bodem van de bowls. Druk goed aan.
  • 2 Boen de citroen schoon. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Mix de vanillesuiker en het citroenrasp en 2 el -sap (per 4 personen) met de roomkaas. Klop de slagroom lobbig. Spatel de slagroom door het roomkaasmengsel. Verdeel het roomkaasmengsel over de bowls. Laat het mengsel in ca. 30 min. steviger worden in de koelkast.
  • 3 Klop voor het serveren het eiwit in een vetvrije kom tot pieken. Voeg de kristalsuiker in delen toe en klop door tot het mengsel geheel stijf is. Roer de lemon curd los. Verdeel de lemon curd over de bowls. Verdeel hier over de stijve eiwitten. Brand met de crème brûlée-brander het eiwit goudbruin.

Cheesecake in a bowl is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
15 min
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Smoothie bowl
Snack
Bekijk recept
Laab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept