Glutenvrije meergranen muesli-muffins

12
15 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de broodmix, gist en kaneel in een kom. Maak een kuil in het midden en schenk daar het water en de olie in. Kneed 5 min. met een mixer met deeghaken. Meng noten en rozijnen met de hand door het deeg.
  • 2 Vet de muffinvorm in met de olie. Verdeel het deeg over de 12 holtes. Dek af met vershoudfolie en laat 50 min. rijzen op een warme, tochtvrije plek. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder het folie van de muffinvorm en bak de muffins in 15 min. bruin en gaar. Laat de muesli-muffins 15 min. afkoelen in de vorm. Neem uit de vorm en laat verder afkoelen.

Glutenvrije meergranen muesli-muffins is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Muffins met pistachenoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Glutenvrije appelkruimeltaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Carrot cake
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidenballetjes met kurkuma
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept