Panlasagne met verse pastasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt in 3-4 min. op middelhoog vuur rul.
  • 2 Voeg de pastasaus en het water toe en schep door elkaar. Snijd elk lasagneblad in vier vierkantjes, steek in de saus maar schep niet om. Zorg dat ze goed onder staan en elkaar niet raken. Kook de saus ca. 10 min op middelhoog vuur. Voeg eventueel een beetje water toe als de pastabladen uitdrogen.
  • 3 Rasp na 10 min. de Parmezaanse kaas boven de saus en verdeel de tomaten erover. Kook nog 3 min. met de deksel op de pan zodat de kaas smelt. Serveer direct.

Panlasagne met verse pastasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept