Indiase curry met in yoghurt gemarineerde kip

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipdijfilet in reepjes. Meng met de helft van de Griekse yoghurt, de vadouvan en de helft van de olie. Laat marineren tot gebruik. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • 2 Snipper ondertussen de ui. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in ringen. Bak de gemarineerde kip met de marinade op middelhoog vuur in 8 min. gaar. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de ui, paprika en sugarsnaps in 4 min. beetgaar. Voeg de groenten bij de kip en verhit al roerend nog 1 min.
  • 3 Hak de amandelen grof. Verdeel de rijst over 4 kommen. Verdeel de groenten, kip en amandelen over de rijst. Serveer met de rest van de Griekse yoghurt.

Indiase curry met in yoghurt gemarineerde kip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept