Amuse-bouche : Mini-spiesjes Van Eendenmagret Met Pruimen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een scheutje arachideolie in een koekenpan en bak de spiesjes aan de 4 kanten goudbruin in 3 a 4 minuten op een niet te hoog vuur. Het eendenvlees moet rose blijven. Kruid met peper en zout tijdens het bakken. De spiesjes uit de pan scheppen, op een bord voorzien van een taartrooster laten uitlekken en 2-3 minuten laten rusten onder een los vel aluminiumfolie, zodat het sap in het vlees gefixeerd wordt. (Probeer dit echt eens, ik heb deze raad gekregen van een sterrenkok en was verrast door het smaakverschil). Kruid net voor het serveren nog eens bij met zout en versgemalen zwarte peper

Amuse-bouche : Mini-spiesjes Van Eendenmagret Met Pruimen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept