Meloengelei Met Parmaham Als Amuse Echt Een Plaatjeom Te Zie

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de meloen en verwijder de pitten. Schep met een eetlepel het vruchtvlees er uit. Doe de stukke meloen in de kom van de blender en mix tot een smoothie ontstaat, Week de gelatine in een kommetje met half glas warm water. Doe de geweekte gelatine met het water in de kom van de blender en voeg de muskaatwijn toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Verdeel de soepjes over 4 glaasje. Halveer de plakjes parmaham. Rol de ham op. Steek de parmaham voor het serveren in de de gelei opgesteven meloenso

Meloengelei Met Parmaham Als Amuse Echt Een Plaatjeom Te Zie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept