Gamba′s: gamba′s pellen, staarten in de lengte insnijden en zwarte darm verwijderen, gamba′s wassen en droogdeppen, ingredienten voor de marinade mengen en gamba′s hierin 6 uur marineren, grill voorverwarmen op de hoogste stand, gamba′s uit laten lekken en 3 min grilleren, halverwege keren, komkommer in dunnen reepjes snijden (julienne), gamba′s serveren met komkommerreepjes en een schepje marinade gevulde druiven: druiven ontvellen, stukje van de bovenkant afsnijden en pitten verwijderen, pate pureren en opkloppen met slagroom en port, mousse in spuitzak overdoen en druiven ermee vullen, druiven serveren op een lepel of aan een prikker gefrituurde visreepjes: marinade: olie, ricard, venkel, zout en peper mengen en visreepjes hierin 1 uur marineren. tempurabeslag: ei met 1 dl ijskoud water loskloppen , bloem in 1 keer toevoegen en tot glad beslag roeren, olie verhitten tot 180 gr., visreepjes door beslag halen en in hete olie enkele min. frituren. Saus: saffraan 10 min in ricard weken, mayonaise, saffraan met ricard en dille mengen, visreepjes serveren met saus.
Bordje Met Drie Amuses is een recept van Smulweb.nl