Bordje Met Drie Amuses

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gamba′s: gamba′s pellen, staarten in de lengte insnijden en zwarte darm verwijderen, gamba′s wassen en droogdeppen, ingredienten voor de marinade mengen en gamba′s hierin 6 uur marineren, grill voorverwarmen op de hoogste stand, gamba′s uit laten lekken en 3 min grilleren, halverwege keren, komkommer in dunnen reepjes snijden (julienne), gamba′s serveren met komkommerreepjes en een schepje marinade gevulde druiven: druiven ontvellen, stukje van de bovenkant afsnijden en pitten verwijderen, pate pureren en opkloppen met slagroom en port, mousse in spuitzak overdoen en druiven ermee vullen, druiven serveren op een lepel of aan een prikker gefrituurde visreepjes: marinade: olie, ricard, venkel, zout en peper mengen en visreepjes hierin 1 uur marineren. tempurabeslag: ei met 1 dl ijskoud water loskloppen , bloem in 1 keer toevoegen en tot glad beslag roeren, olie verhitten tot 180 gr., visreepjes door beslag halen en in hete olie enkele min. frituren. Saus: saffraan 10 min in ricard weken, mayonaise, saffraan met ricard en dille mengen, visreepjes serveren met saus.

Bordje Met Drie Amuses is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenlevertjes met mangochutney
10 min Snack
Bekijk recept
Amuse met aardappel
20 min Snack
Bekijk recept
Schol met tomatentapenade
15 min Snack
Bekijk recept
Super Zomers Amuse van meloen en tomaat.
15 min
Bekijk recept

Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept