Amuse Van Restaurant Chateau Neercanne Te Maastricht

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de geschilde aardappel in flinterdunne reepjes, de zogenaamde ′pommes paile′.Laat deze 15 min. spoelen met koud water. Haal ze uit het water en droog goed tussen een doek.Rasp weinig citroen over de langoustines en haal deze door de bloem.Zeer goed de overtollige bloem eraf kloppen en door het losgeklopt ei halen.Omwikkelen met de stro-aardappeltjes en op een sateprikker steken.Frituren in 150 gr C olie.Op papier laten uitlekken en licht zouten.

Amuse Van Restaurant Chateau Neercanne Te Maastricht is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Viande acide à la Maastricht
0 min
Bekijk recept
Salade met gerookte zalm
< 20 min -
Bekijk recept
Slanke Kip Quiche met kastanjechamignons
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
tarte miserable
70 min Nagerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypat&eacute;
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept