Amuse Van Ossenhaas Met Parmezaanse Kaas En Pijnboompitten

8
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg op iedere amuselepel wat blaadjes rucola.Bestrijk de ossenhaas licht in met de olijfolie.Maal er verse zwarte peper overheen.Leg op iedere lepel een plakje ossenhaas.Garneer de lepels met de pijnboompitten en de parmezaanse kaas

Amuse Van Ossenhaas Met Parmezaanse Kaas En Pijnboompitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept