Spaanse Risotto Met Champignons En Paprika

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en bak hierin de ui glazig. Doe de champignons en de paprikastukjes erbij en bak deze even mee. Dan de rijst erbij en al roerend meebakken tot alle rijstkorrels glanzen. De sherry en de saffraan met het weekwater toevoegen en alles aan de kook brengen. Roeren tot al het vocht is verdwenen. Voeg de verkruimelde bouillontablet erbij en 500 ml water. Weer alles aan de kook brengen 20 minuten op een hele lage warmtebron laten staan. Regelmatig roeren. Na 20 minuten moet het vocht door de rijst zijn opgenomen anders nog even laten staan. Voor het opdienen de peterselie door de rijst roeren.

Spaanse Risotto Met Champignons En Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept