Risotto Met Artisjokken

2
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de bouillon en houd deze warm. Doe de olijfolie in een pan en fruit hierin de sjalotsnippers tot ze glazig zijn. Voeg de rijst toe en blijf deze roeren tot de korrels niet meer doorzichtig zijn. Voeg de wijn toe en laat deze helemaal opnemen. Voeg nu beetje bij beetje de warme bouillon toe. Telkens weer wat als de bouillon helemaal is opgenomen door de rijst. Blijf steeds goed roeren. Voeg bij de laatste bouillon ook de artisjokharten toe. Blijf roeren tot ook de laatste bouillon is opgenomen en voeg nu de parmezaanse kaas en de basilicum toe. Peper en zout naar smaak toevoegen

Risotto Met Artisjokken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept