Lemper (kwee Lemper)

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ketan met de santen gaar koken. De kip gaar koken in water met zout. Hierna de kip plukken en het vlees in kleine stukjes scheuren. De kruiden in de keukenmachine fijn maken en samen met de kip in de olie bakken. Nu de bouillon en santen erbij doen en laten koken tot het vocht opgebruikt is. Leg een stukje folie in de keukenrol. Doe wat ketan op de bodem en maak een een gleufje in. Doe iets van het kipmengsel hierin, en sluit af met ketan. Nu een mooi rolletje draaien. Maak ze allemaal even groot en dik. (Om ervoor te zorgen dat de rijst niet zo aan je vingers plakt, kun je je vingers nat maken.)

Lemper (kwee Lemper) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

LEMPER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LEMPER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

LEMPER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lemper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LEMPER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept