Zoek
Chinees Kip Verpakt In Zout En Papier
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
VOOR MARINADE:
kippenbouten
zout
verse gember
fijn
droge sherry of Chinees rijstwijn
klein beetje ve-stin
Chinese vijfkruidenpoeder (niet teveel)
Chinese sojasaus
oestersaus
VOOR OMHULSEL:
keukenpapier
Bereiding
VOOR MARINADE: 1. Meng ingrediënten voor marinade goed.
2. Wrijf kip grondig in met marinade en laat tenminste een uurtje marineren.
3. Droog overtollige vocht af van kip en verpakt elk kippenbout in keukenpapier zodat dit heel goed verpakt is.
4. Doen in een kookpan op de bodem zo 3 cm. zout en legt een laag kippenbouten erop.
5. Doen weer een laag zout zodat bouten voor grootste gedeelte bedekt zijn.
6. Herhaal proces en eindig met een laag zout.
7. Breng aan kook tot bodem van pan goed heet is.
8. Kook verder zachtjes op een vlamverdeler voor 2 uur.
9. Pak kippenbouten uit en serveer warm.
Chinees Kip Verpakt In Zout En Papier is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept