In pan olie verhitten en hierin de blokjes vis plm. 2 minuten bakken. Vis met schuimspaan voorzichtig uit de pan nemen en apart houden. In restant vet fijngesneden ui, knoflook en sambal oelek 2 minuten al roerend bakken. Tomatenpuree toevoegen en even meebakken (zo verdwijnt de zure smaak van de tomatenpuree). Gemberpoeder, koenjit, koriander en kerriepoeder toevoegen en 1 minuut al roerend meebakken. Mango chutney en slagroom erdoor roeren en aan de kook brengen.1 minuut zachtjes laten koken. Eventueel boter erdoor roeren (dat maakt de smaak wel heel erg zacht en lekker!) Vlak voor het opdienen de visblokjes erdoor doen en even mee verwarmen. Proeven en eventueel op smaak maken met wat zout.
Romige Viscurry Uit De Wok Met Kabeljauw is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree