Thaise Viscurry

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Frituur- of zonnebloemolie verhitten. Knoflook en ui in ca. 3 minuten lichtbruin frituren en op keukenpapier laten uitlekken. Zonnebloemolie verhitten en currypasta al roerend 1 minuut bakken. Kokosmelk toevoegen en aan de kook brengen. Op matig vuur limoen-/citroensap, vissaus en de zalmfilet toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes koken. Dan de paksoi toevoegen en ca. 3 minuten ook mee laten stoven. Alles goed omscheppen en opsmaken met zout en peper. Koriander erover strooien (wat mijzelf betreft vooral niet teveel, want het kan erg overheersen), garneren met de gefrituurde knoflook en ui.

Thaise Viscurry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept