Viscurry Van Koolvisfilet

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter in de ovenvaste schaal doen en (onafgedekt) in circa 1 minuut op vol vermogen heet laten worden. De ui en de knoflook erin doen en (onafgedekt) 3-4 minuten op vol vermogen laten fruiten tot de ui glazig is. De appel, paprika, peper en tomaat toevoegen en alles (afgedekt) 8-10 minuten op vol vermogen verwarmen. De bloem met de kerriepoeder, het zout, de kurkuma en de nootmuskaat erdoor roeren en tenslotte de room. Afgedekt 5 minuten op 70 procent verwarmen tot de saus dik is. De vis door de saus scheppen en de curry (afgedekt) 8-9 minuten op 70 procent verwarmen tot de vis gaar is. De curry 5 minuten laten nagaren.

Viscurry Van Koolvisfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viswraps met ijsbergsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept