Viscurry Met Gember En Koriander

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In wok of hapjespan currypasta in olie ca. 4 min. zachtjes bakken. Kokosmelk erdoor roeren en 1 min. meewarmen. Curry op smaak brengen met vissaus. Kabeljauw in 4 gelijke stukken snijden en in currysaus leggen. Vis in 5-6 min. gaar laten worden, halverwege voorzichtig draaien. Lekker met witte rijst en Chinese kool.

Viscurry Met Gember En Koriander is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept