- Schil de wortelen en snij ze met de rasp in lange, brede plakjes.
- Verwijder het steeltje van de spinazie en was in koud water. Stoof de spinazie kort in boter en kruid met peper en zout. Hak fijn en meng met de ricotta. "},{"@type":"HowToStep","text":"4. Voor de pesto: mix alle ingredi?nten voor de pesto in de blender tot een mooie dikke massa. Je kan ook kant-en-klare pesto gebruiken, die je eventueel mixt met wat verse basilicumblaadjes voor een pittigere smaak. "},{"@type":"HowToStep","text":"5. Besprenkel een ovenschaal met olijfolie en bedek die helemaal met pastadeeg. Ga vervolgens als volgt te werk: een laagje ricotta-spinazie, koolvis, pastadeeg, tomatensaus, koolvis, pastadeeg, tomatensaus, plakjes wortel, op de wortel de gekookte prei, een laagje pastadeeg, tomatensaus en eindig met de plakjes mozzarella. "},{"@type":"HowToStep","text":"6. Bak de lasagne 30 tot 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180?C."}],"recipeYield":"0 "}