Vislasagne

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lenteuitjes schoonmaken en in kleine ringen snijden. Vis in kleine stukjes snijden (ongeveer 2x2 cm). De melk met het water en de mix in een kom mengen. De lasagne bladen indien nodig even 10 min. voorkoken. De vis in een pan even aanbakken en gelijktijdig de lenteuitjes erbij doen. Dan de garnalen en de mix er aan toevoegen. Dit alles tegen het kookpunt brengen. Een ovenschaal invetten en dan een laagje saus met vis erin scheppen. Leg hierop een laagje lasagnebladen en herhaal dit telkens, als laatste een laagje saus. Strooi dan de kaas erover en plaats de schotel in een voorverwarmde oven 15 min. op 220 graden.

Vislasagne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept