Blue Curaçao-peertjes Doe alle ingrediënten in een pan met dikke bodem. Zorg ervoor dat de peertjes onder staan. Laat ze 20 min. zachtjes stoven. Draai het gas uit en laat de peertjes afkoelen in het vocht. Zet de pan een nacht weg in de ijskast. De peertjes worden steeds blauwer. Serveer ze op een plak sinaasappel. Ananassorbet met dragonsiroop Maak de ananas schoon, verwijder de kern en pureer met het wat en de suiker. Draai tot ijs in de ijsmachine. Doe voor de siroop het water , de suiker en dragon in een pan, kook tot siroopdikte en schenk door een zeef. Sprenkel bij het serveren de siroop over de quenelles/bolletjes ananassorbet. Sabayon van bananenbier Doe de eierdooiers en de suiker in een pan en verwarm au bain-marie. Klop met een mixer tot een goed schuimig geheel ontstaat. Verwarm in een pannetje het bier tot net onder het kookpunt. Voeg heel langzaam en onder voortdurend kloppen het bier aan het eimengsel toe. Hierdoor ontstaat een dikke schuimlaag. Serveer de Sabayon direct in kleine hoge glaasjes.