Klop de room stijf. Klop de eiwitten stijf en voeg beetje bij beetje de vanillesuiker en de griessuiker toe. Blijf goed kloppen tot u een glanzende, zeer stevige massa bekomt. Meng deze voorzichtig onder de slagroom. Verdeel dit mengsel in twee: voeg aan de ene helft het geconfijt fruit en de bresilienne toe en meng voorzichtig. Mix de uitgelekte perziken fijn en voeg deze bij de andere helft van het mengsel. Neem de vorm en giet er ongeveer 3/4 van het perzikenmengsel in. Giet daarop het mengsel met de bresilienne en het geconfijt fruit. Strijk glad en zet 1 uur in de diepvriezer. Giet er dan de rest van het perzikenmengsel op en zet opnieuw in de diepvriezer (tenminste 6 u). Bereid intussen de frambozencoulis: laat de frambozen volledig ontdooien en mix ze fijn. Voeg de suiker en het sap van 1/4 citroen toe en mix nog eens. Giet door een zeef (om de pitjes te verwijderen) dek af met plasticfolie en zet in de koelkast tot het serveren.
Cassata Met Perziken En Frambozencoulis is een recept van Smulweb.nl