Lychee-Spoom Met Champagne Rose

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lychees afgieten (vocht wordt niet gebruikt). In mengbeker lychees pureren. In pan 1/2 dl water met suiker al roerende verhitten tot suiker is opgelost. Laten afkoelen. Suikersiroop en citroensap door lycheepuree roeren. Mengsel overdoen in lage diepvriesdoos en laten afkoelen. Zonder deksel ca. 1 uur in diepvriezer zetten. Met vork half bevroren mnegsel goed door elkaar prakken. In nog ca. 3 uur laten bevriezen, elk uur bevroren mengsel weer rul prakken. Tot gebruik afgedekt in diepvriezer bewaren. BEREIDEN Lycheesorbet in ca. 5 minuten iets zacht laten worden. Met ijsbolletjeslepel in 4 wijn/champagneglazen 1 bolletje sorbet scheppen. Champagne rose erover schenken. Direkt opdienen.

Lychee-Spoom Met Champagne Rose is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rosé Piscine
10 min Snack
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde biefstukspies
15 min + 3 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Granita van groene thee met lychee
10 min Nagerecht
Bekijk recept