Koude Consomme Van Rivierkreeftjes

4
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bouillon voorzichtig door een zeef met een vochtige keukendoek gieten. De uitgeknepen gelatine in de geklaarde bouillon oplossen en laten afkoelen. De rivierkreeftjes gaar koken in water met peper en zout. De kreeftjes uit hun pantsers halen. Het vlees van de tomaat, meloen en komkommer in dobbelsteentjes snijden. In ieder bord 3 kreeftjes en 3 dobbelsteentjes tomaat, meloen en komkommer leggen.

Koude Consomme Van Rivierkreeftjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept