Zoek
Consomme Simple De Gibier (wildbouillon)
0-10 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Voor 10 liter:
1 kg haas (kop en voorste delen)
3 kg ree (hals en schouder)
2 kg oud wild konijn
2 oude patrijzen
1 oude fazant
500 g wortelen
500 g preigroen
500 g uien
5 kruidnagels
250-300 g selderij
125 g jeneverbessen (in een zakje doen)
100 g peterselie
25 g tijm
10 g laurier
400 g ridderzwammen (mousserons) of champignons
11,5 l water
70 g zout Bereidingswijze Braadt het wild eerst in de oven aan.
Trek dan in 3 uur een boui
Bereiding
Braadt het wild eerst in de oven aan. Trek dan in 3 uur een bouillon.
Consomme Simple De Gibier (wildbouillon) is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met deeghoedje
20 min
Bekijk recept
Roze consommé van Parijse champignons
20 min
Bekijk recept
Consommé Van Fazant Met Groentejulienne.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Consomme Met Zeevruchten
20-30 min -
Bekijk recept
Koude Consomme Van Rivierkreeftjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept