Consomme Van Wilde Paddestoelen Met Bladerdeegdakje

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de paddestoelen rauw in de kommetjes. Giet de koude, goed gekruide fond erover tot ze voor 3/4 gevuld zijn. Voeg er telkens 2 takjes kervel en eventueel 2 plakjes truffel aan toe. Kluts de eieren en smeer met een kwastje het bladerdeeg in. Leg elk vel op een potje, met de eikant naar onderen. Span lichtjes over het potje en druk aan de boorden en over de rand een beetje aan. Strijk nu ook de bovenzijde in met het eimengsel. Zet de potjes onmiddellijk in de warme oven en bak ze gedurende 20 minuten. Het deeg is dan gaar en de consomme heet.

Consomme Van Wilde Paddestoelen Met Bladerdeegdakje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Uiensoep met bladerdeegdakje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenrunderbouillon met bladerdeegdakje
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kip Onder Een Bladerdeegdakje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep Met Een Bladerdeegdakje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Roze consommé van Parijse champignons
20 min
Bekijk recept
Consommé Van Fazant Met Groentejulienne.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Consomme Met Zeevruchten
20-30 min -
Bekijk recept
Koude Consomme Van Rivierkreeftjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept