Consomme De Gibier

8
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In grote pan met ruim 2 liter water 3 uur laten trekken met wildbeenderen, ui, poulet, in stukken van enkele centimeters groot geneden winterpeen, prei, knolselderij en peterseliestelen. Voor nog kruidigere (en dus lekkere) bouillon laurierblad, een paar foelieblaadjes, paar kruidnagelen, beetje tijm, beetje rozemarijn en 2 teentjes knoflook mee laten trekken. Soep zeven met behulp van vochtige theedoek. En als garnituur kun je gebruiken sellerij, oesterzwammen, worteltje, bieslook en de wildpoulet. Soep licht lieren met aardappelzetmeel (niet te veel anders slaat de soep blind) en aromatiseren met scheutje madeira.

Consomme De Gibier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Consomme Simple De Gibier (wildbouillon)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Roze consommé van Parijse champignons
20 min
Bekijk recept
Consommé Van Fazant Met Groentejulienne.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Consomme Met Zeevruchten
20-30 min -
Bekijk recept
Koude Consomme Van Rivierkreeftjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept