Consomme Van Houtduif Met Boschampignons

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd intussen 1 prei, 1 wortel en 1/4 knolselder in kleine stukjes en meng die met de eiwitten. Voeg hier de gezeefde bouillon aan toe en laat alles dan op een zacht vuurtje tegen de kook aankomen. Bovenaan wordt dan een "koek" gevormd waarin alle onreinheden verzameld worden. Zet na 1 uur het vuur af en laat de koek naar de bodem van de pan zakken, bovenaan komt dan de heldere bouillon vrij. Bak de duivenborstjes knapperig in de boter en snijd ze in fijne reepjes. Pocheer de groene koolbladeren en snijd ze ook in reepjes. Doe hetzelfde met de boschampignons en bak ze in wat boter. Verwarm de soepborden.

Consomme Van Houtduif Met Boschampignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roze consommé van Parijse champignons
20 min
Bekijk recept
Consommé Van Fazant Met Groentejulienne.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Consomme Met Zeevruchten
20-30 min -
Bekijk recept
Koude Consomme Van Rivierkreeftjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept