Hollands Kaasplankje

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de roggesneetjes en de kaasplakken, zonder korstjes diagonaal doormidden. Pluk 12 blaadjes van de bleekselderij en was ze. Rooster de sneetjes roggebrood kort voor het serveren. Stapel op elk bordje een dik gesneden puntje geroosterd boerenroggebrood, een puntje Hollandse geitenkaas, een blaadje bleekselderij, een puntje Friese nagelkaas, een blaadje bleekselderij, een puntje Old Amsterdam en een paar grote rozijnen en steek er een satestokje door. Schep er wat gestoofde pruimen bij.

Hollands Kaasplankje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasplankje
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasplankje met dadelsalsa
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans kaasplankje
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands aspergemaaltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands pannetje met kalkoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept