Kaassouffle

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de bloem, melk en eieren dooreen. Der er de fijne gruyere bij, breng op smaak. Doe het mengsel in een bebeoterde vuurvaste schotel. Zet 40 a 45 min. in een voorverwarmde oven van 220?C. Bestrooi 5 min. voor het einde van de kooktijd met de groffe Gruyere en zet weer in de oven. Dien onmiddellijk op

Kaassouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassouffle Uit De Savoie
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaassouffle Uit De Savoie
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept