Portabello's Gevuld Met Aardappelpuree

6
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de aardappelpuree in een spuitzak, met een grote garneermond, en spuit hiermee de puree in de portabello hoeden.Bedruppel of bestrijk de puree, voorzichtig, met wat olijfolie en zet de gevulde hoeden even onder een hete grill, tot ze een bruin randje krijgen.Hak of snij intussen de bieslook klein.

Portabello's Gevuld Met Aardappelpuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sonja's Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portabello Met Bataatpuree
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept