Uiensoep Obv Runderbouillon

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de uien en de koflook bruin in een grote pan. Laat de uien en knoflook niet verbranden, want dat geeft een hele nare smaak in de soep. ALs de uien zacht en bruin zijn, blus je het geheel af met de runderbouillon. Kook het geheel nog een kwartier door en serveer het in soepkommen.

Uiensoep Obv Runderbouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept