Kerrie-uiensoep Met Broccoli En Perzik

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ui (en) in halve ringen.Verhit de olie in een braadpan en fruit de uien met de kerriepoeder al omscheppend ca. 5 minuten tot de uien zacht zijn. Verdeel intussen de broccoli in kleine roosjes. Schil de perzik(en) en snijd ze in schijfjes. Verkruimel de bouillontabletten boven het uimengsel en voeg 0,25/0,5/1 liter water toe. Breng het geheel aan de kook en voeg de broccoli en perzik aan de soep toe. Kook de soep in ca. 8 minuten zachtjes gaar. Roer de verse roomkaas door de soep en laat deze al roerende smelten. Breng de soep op smaak met zout en peper.

Kerrie-uiensoep Met Broccoli En Perzik is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept