Bouillabaisse

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe al de ingredienten in de braadpan, maar zorg dat de vis bovenop ligt voeg water toe zodat de vis geheel onder staat kruiden met 8 gram zout en 1 gram peper per liter water breng aan de kook en houd 15 minuten aan de kook het vocht eventueel iets binden garneren met rivierkreeftjes

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse Van Slakken
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse Van Slakken
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept