Romige Champignonsoep Met Dragon

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter smelten en de champignonplakjes ca. 3 minuten zachtjes bakken. Bloem erdoor roeren. Al roerend scheutje voor scheutje het water erdoor roeren. De wijn en het (verkruimelde) bouillontablet toevoegen. Met de deksel op de pan ca. 15 minuten zachtjes laten koken. De eierdooier met de mosterd en de room losroeren. Een beetje van de hete soep erdoor roeren en vervolgens al roerend het roommengsel toevoegen. Beslist niet laten koken. Op smaak maken met zout en peper en de dragonblaadjes over de soep strooien.

Romige Champignonsoep Met Dragon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept