Risotto Met Venkel En Gerookte Zalm

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm olie en een klontje roomboter in een pan met dikke bodem. Voeg de ui, knoflook en bleekselderij toe. Laat 5 minuutjes fruiten. Doe dan de rijst erbij en bak het ongeveer 1 minuut mee, tot de rijst "glazig" is. Schenk de vermouth erover en laat de alcohol verdampen, als de rijst al het vocht heeft opgenomen doe je een soeplepel bouillon erbij, weer laten opnemen voordat je de volgende toevoegt. Bij de tweede soeplepel bouillon de venkel toevoegen. Na 15 tot 20 minuten de rijst proeven of deze al gaar (al dente) is. Daarna op smaak brengen met zout en vers gemalen zwarte peper. Een paar scheutjes room en 5 klontjes boter er door roeren. Even laten staan, en dan de zalm en de gehakte venkeltoppen erover. Heerlijk!

Risotto Met Venkel En Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept