Limoenrisotto Met Knoflook Garnalen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 25 gram boter in een braadpan en fruit het uitje. Voeg de rijst toe en bak deze mee totdat de korrels mooi glazig zijn. Doe er twee eetlepels limoensap bij, wat rasp en de helft van de bouillon. Kook de rijst (zonder deksel) zachtjes gaar, en voeg er af en toe wat bouillon bij. Kook de sugersnaps in kokend water met zout in ongeveer 4 minuten beetgaar. Spoel af met koud water. Als de rijst klaar is (het water moet grotendeels verdampt zijn), roer er dan de parmezaanse kaas en de rest van de boter door. Laat het even staan. Bak intussen de garnalen tot ze mooi roze zijn. Schep de risotto op borden en leg de garnalen en sugersnaps erop. Garneer met wat limoenrasp.

Limoenrisotto Met Knoflook Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraanrisotto Met Gamba?s
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept