1 Snipper de ui en fruit deze aan in een braadpan met een scheutje olijfolie. 2 Voeg de rijst toe en fruit nog even door. Blus de pan af met de witte wijn. 3 Voeg in kleine hoeveelheden al roerende bouillon toe tot een zachte brei ontstaat. Dit duurt ca. 10 minuten. Roer bij de gewenste gaarheid de kaas door. 4 Gril de plakjes courgette en marineer ze met de witte wijn azijn, gehakte mint en 2 tenen gekneusde knoflook. 5 Marineer de gambas met sap en geraspte schil van limoen. Roerbak de gambas (droog gedept en door de bloem gewenteld) in een hete wok met zonnebloemolie, bestrooi ze met zeezout. 6 Courgettes uitgelekt, risotto erop, daarom de gambas.
Risotto Met Courgette En Gamba`s is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s