Aga-recept: Kokosrijstebrij Met Frambozen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng rijst, suiker, zout, melk en kokosmelk in een kleine gietijzeren pan. Plaats deze, zonder eerst aan de kook te brengen, afgedekt 3 uur op de bodem van de bakoven of 8 uur in de kookoven. Als je erg veel haast hebt, kun je de rijstebrij eerst op de sudderplaat aan de kook brengen en dan een uur in de kookoven laten garen. Kijk een half uur voordat de rijstbrij klaar is een keer in de pan, want misschien is je oven heter dan gemiddeld, en dan is de rijstbrij eerder klaar. Laat de rijstebrij even afkoelen als hij uit de oven komt, want hij is dan nog te heet om te eten. Verdeel de rijstebrij over 4 bakjes en verdeel de frambozen erover. Besprenkel met wat geraspte kokos.

Aga-recept: Kokosrijstebrij Met Frambozen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Aga-recept: Paddenstoelenrisotto
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept